Home / Konferencia és rendezvényszervezés / Így válassz helyszínt a csapatépítő tréninghez
Így válassz helyszínt a csapatépítő tréninghez

Így válassz helyszínt a csapatépítő tréninghez

Egy csapatépítő fontos a cég életében, hiszen az emberekből álló csoport egy igazi csapattá alakul át. Egy tréningen a legfontosabb, hogy az eddig csak munkatársi viszonyból, egyfajta új kapcsolat alakul ki, ahol mindig számíthatsz valakire.

Együtt építitek a cég jövőjét, együtt dolgoztok a projekteken és küzdötök nap mint nap azért, hogy jobbak legyetek. A csapatépítőn az eddig kialakult problémákat vagy konfliktusokat meg tudjátok majd oldani, mert nem csak felszínesen ismerkedtek meg, hanem jobban ráhangolódtok a másikra. Egy team szempontjából az a legfontosabb, hogy számíthassanak a másikra történjék bármi. Együttes erővel oldotok meg problémákat és tűztök ki újabb célokat, amikkel sikereket érhettek el. Rájöttök majd, hogy csapaton belül kinek mi a legfőbb erénye és hogyan tud hozzájárulni a győzelemhez.

Hosszútávon mindenképpen jót tesz majd ez a pár nap. De a kérdés már csak az, hogy hova érdemes szervezni?

Felsorolunk pár pontot, hogy mire figyelj, amikor kiválasztod:

A helyszín jól megközelíthető legyen, nyilván az a jó ilyen esetekben, ha mindenki együtt utazik, de ez azért nem osztálykirándulás és jó, ha több kocsi megy így már a kisebb csapatok elkezdhetnek összekovácsolódni. Érdemes úgy beosztani a kocsikat, hogy akik nem ismerik annyira egymást, azok együtt utazzanak.

Mindenkinek megfelelő legyen az időpont! Biztos lesz, olyan hogy mindenkinek jó és ennek kell a célnak lennie!

A helyszín megfelelő legyen minden tekintetben. Már nem vagytok általános iskolások, akik erdélyi túrára készülnek, ennek ma már van egy színvonala, aminek meg kell felelni, tehát nem sátrazásra kell készülni, hanem egy normális helyre, ahol rossz idő esetén is jól lehet szórakozni!

Úgy gondoljuk, hogy egy jó csapatépítőnél nincs szükség wifire és telefonra se nagyon. Nem azért megyünk egy ilyenre, hogy a telefonunkat nyomogassuk, hanem hogy jobban megismerjük a másikat!

Reméljük ezekkel az apróságokkal segítettünk abban, hogy megtaláld a tökéletes helyszínt! A mi extra tippünk pedig az, hogy érdemes a vidék felé orientálódni, mert a friss levegőn sokkal jobban megy a gondolkodás!

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és tartsd nálunk céged csapatépítőjét! További információkat honlapunkon kaphatsz!