Home / Esküvőszervezés / Takarékos DIY tippek, hogy fillérekből legyen látványos az esküvő
Takarékos DIY tippek, hogy fillérekből legyen látványos az esküvő

Takarékos DIY tippek, hogy fillérekből legyen látványos az esküvő

szirakadmin szirakadmin szeptember 22, 2017 Esküvőszervezés

A legtöbb kislány álma egy csodálatos esküvő. Felnőtt nőként azonban már azt is tudjuk, hogy az álmok megvalósítása bizony sokba tud kerülni, így van ez a lagzival is. Bár szerintünk a helyszínen nem érdemes spórolni, hiszen az a tökéletes rendezvények alappillére, de van amin lehet!

Ilyen például a dekoráció, amit akár saját magunk is megoldhatunk néhány ügyes barátnő vagy rokon segítségével úgy, hogy közben még jól is érezzük magunkat. Mutatunk pár könnyen megvalósítható, olcsón kivitelezhető dekorációs tippet, amiknek hála sokkal fontosabb dologra lehet költeni a megspórolt összeget. Mondjuk nászútra!:)

Tüllbe csomagult lufik
Furán hangzik? Pedig elképesztőem látványos! Lufit már párszáz fointért be lehet szerezni, akár nagy mennyiségben is, erre jön még a hélium ára, de az sem túl nagy költség, illetve a tüll anyagot is jutányosan be lehet szerezni a szabászati boltokban. A végeredmény pedig ilyen lesz. Hát nem elbűvölő?

Nagyjából bármi aranyra festve
És ez nem túlzás! Aranyra, óaranyra vagy rose goldra festve a legócskább palackból is lehet váza, a léggömb pedig drága design elemmé avanzsálódik. Nem kell hozzá más, csak egy kis képzelőerő és az adott felületen jól takaró festék.

Papír szivecskék
A szívek a szerelem jelképei, ezt mindenki tudja. Lerajzolni is nagyjából bárki képes már az oviban. Miért ne használnánk hát ki ezt az egyszerű, de nagyszerű szimbólumot? Gyártsunk belőle bátran girlandot, füzért, tűzzük pálcikákra és használjuk ösvényként. Nagyon cuki és bájos lesz az eredmény.

Esetleg éppen helyszínre lenne szükség? Segítünk!

17 homemade wedding decorations