Home / Konferencia és rendezvényszervezés / Sziráki team buliding: avagy az uborkaszezonban esik a legjobban a csapatépítés!
Sziráki team buliding: avagy az uborkaszezonban esik a legjobban a csapatépítés!

Sziráki team buliding: avagy az uborkaszezonban esik a legjobban a csapatépítés!

A nyári uborkaszezonban sok vállalkozás, cég életében megáll az élet, kevésbé égnek a telefonok és az elküldött e-mailekre az automatikus out off office válaszok érkeznek, hogy mindenki szabadságon van. Ettől függetlenül sokan az irodában aszalódnak, próbálnak hatékonyak lenni, és a lehetetlen eseménytelenségből kihozni a legtöbbet. Ugyanakkor vannak vezetők, akik belátják, hogy sokszor ilyenkor már nem érdemes erőltetni a nagy volumenű munkavégzést, hanem inkább ilyenkorra időzítenek egy nagyobb team buildinget, csapatépítő kiruccanást, mert ezáltal a dolgozók is feltöltődnek, mégis hasznosan telik el az a pár nap, vagy egy hét.

Egy csapatépítő a közös mókán kívül ugyanis, számos hatékony, és előremutató dolgot is magában rejt. Vezetőként elsősorban abban láthatod az előnyeit, hogy a munkavállalóid értékelni fogják, hogy lazítani viszed őket, nem beszélve arról, hogy egy sor feszültségre, konfliktusra, illetve munkahelyi problémára is könnyebben megoldást találhattok egy lazább, az irodától távol lévő környezetben.Ráadásul ilyenkor a szakmai kérdések is kötetlenebben kerülnek terítékre, számtalanszor előfordul, hogy régóta megoldásra váró kérdések és feladatok, ilyenkor pillanatok alatt megoldódnak.

Munkavállalóként pedig azért érdemes ösztökélned a felettesed és a csapatot egy nyári csapatépítőre, mert mindannyiótoknak közös érdeke, hogy ha már az életetek és a napjaitok nagy részét együtt töltitek, akkor legalább töltsetek el olyan időd is együtt, ami nem a munkáról szól, hanem a kikapcsolódásról. Ez közelebb visz benneteket egymáshoz és növeli a csapat hatékonyságát.

Sok vezető alkalmazza azt, hogy időről időre kiszakítva a saját irodai környezetükből, más helyszínen meetingel, más helyszínen dolgozik a csapatával. Ezek az úgynevezett offsite meetingek, hihetetlenül jó hatással vannak mindenkire, mert rengeteg feszültséget felold a megváltoztatott környezetben történő közös munka. Sokkal nagyobb kedvvel, lelkesedéssel dolgozik mindenki, pláne akkor ha a megváltozott környezethez, különböző csapatjátékok, finom ételek, programok és wellness is társul akkor mindenképp.

Legyen szó kötetlen csapatépítő hosszú hétvégéről, céges nyaralásról vagy kis munkával egybekötött offsite meetingről, a Sziráki Kastély ideális helyszín számotokra, mert a számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeken és wellness részlegen kívül, a páratatlan szépségű kastély, annak pompás főúri hangulatot idéző szobái, garantáltan inspiratív környezetet teremtenek egy kis céges kiruccanáshoz. Tágas dísztermünkben és kis helyiségeinkben pedig remekül megtarthatók az előadások, közös foglalkozások, csoportfeladatok is.

A Sziráki Kastély az esküvőkön és konferenciákon kívül, kifejezetten a csapatépítőkre is fókuszál, ezért speciális ajánlataink vannak azok számára, akik minket választanának csapatépítőjük helyszínéül.

Tudj meg mindent IDE kattintva arról, hogy milyen lesz a sziráki teambuildingetek! 😉

46982610 - friendship and summer holidays concept. group of teenagers having good fun on the city streets jumping up in air.