Home / Egészség, wellness / Minden, amit tudni akartál az Orosz-tibeti mézmasszázsról
Minden, amit tudni akartál az Orosz-tibeti mézmasszázsról

Minden, amit tudni akartál az Orosz-tibeti mézmasszázsról

szirakadmin szirakadmin március 17, 2017 Egészség, wellness

A Sonya Wellness Health & Beauty részlegünkben ezt a lenyűgöző kezelést is igénybe veheted, most összefoglaljuk, mi mindent kell erről a csodamódszerről tudnod. Elöljáróban annyit, hogy ez a kezelés típus teljesen új életet lehel beléd, sosem tapasztalt energialöketet, megújulást ad a testnek.

1443689802_medovyy-massazh-foto1

Orosz – tibeti mézmasszázs

 Amikor meghalljuk a masszázs szót, szinte azonnal a hagyományos gyúró, simogató, ütegető, rezegtető mozdulatok jutnak eszünkbe. Azok közül, akik még nem próbálták ki, kevesen tudják, hogy az orosz – tibeti mézmasszázst ettől teljesen eltérő technikával végzik. A masszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákumhatás segítségével. A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban.

Miből is áll a masszázs?

Az orosz – tibeti mézmasszázs tehát csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás alkalmazása, amelyet leggyakrabban háton alkalmaznak. A mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt.

A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.

A kezelés során az eltávozott méreganyagok hatására a méz színe teljesen megváltozik! A salakanyaggal telített mézet letörlik, majd újabb adagot tesznek a bőrre és folytatják a kezelést.

A kezelés ideje: 60 perc, részmasszázsként 20-30 perces változatát alkalmazzák.Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását.

Hatékonyan alkalmazható

  • nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
  • reumatikus panaszokra
  • ízületi problémák kezelésére
  • izom letapadásokra
  • gyulladások csökkentésére
  • légúti problémákra, krónikus náthára
  • depresszió kezelésére
  • vérnyomási rendellenességek esetén
  • frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
  • krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek

A méz különleges értéke

Különleges értékét magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványianyag tartalma adja.

A méz bőrre kifejtett hatása

A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává és egészségessé teszi a bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.

Ha kipróbálnád ezt a csodás eljárást ide kattintva kérhetsz időpontot!

Köszönet a szakértői magyarázatért,segítségért a wellnesscsodak.hu -nak

Címkék