Miért tesz jót a wellness?

Miért tesz jót a wellness?

Ha mostanában úgy érzed, hogy nagyon kimerültél és eleged van mindenből, akkor érdemes szánnod magadra egy kis időt, hogy kiszellőztesd a fejedet ellazulj és pár napra megszabadulj a gondoktól.

A rohanó világban egyre inkább kevesebb idő jut önmagunkra. Nincs egy nyugodt percünk se, hiszen igazi mókuskerékben telnek a napjaink és nem tudjuk kipihenni magunkat. Ez egy idő után nagyon frusztráló és szükséged lehet pár napra, hogy megállj és elgondolkozz, kipihend magad.
Sokszor sajnáljuk a saját magunkra fordított időt, mondván lesz még időszak, amikor kipihenjünk magunkat. ??ltalában nyárra időzítjük a kikapcsolódást, de sokak a munka miatt nem is tudnak pihenni. Stresszelünk reggeltől estig és csak idegeskedünk minden apróságon. Hogy mi a megoldás ilyen esetekben? A válasz egyszerű! A wellness.
Korosztálytól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, mert az egyik legjobb kikapcsolódási forma. Akár egy-két nap is elég ahhoz, hogy összeszedjük magunkat és úgy érezzük, mintha egy hetet pihentünk volna. Jót tesz a testnek és léleknek egyaránt, megtisztulunk a rossz energiáktól, ellazulunk és elkezdjük tisztán látni a dolgokat magunk körül.

Ha már régóta vágyálmod egy hosszabb időre elszabadulni a rohanós hétköznapok elől és szeretnél már a rég kiválasztott könyved végére jutni, akkor itt az idő, hogy kimozdulj otthonról, a biztonsági zónádból és elutazz egy pár napra, hogy felfrissül és feltöltődj energiával, mert a mindennapokban szükségünk van a relaxációra, de nincs rá kapacitásunk.

A szervezetednek is garantáltan jót fog tenni, hogy környezetet váltasz és reggel pedig nyugodtan és kipihenten fogsz felkelni. A legjobb ilyenkor, ha egy vidéki helyet választunk. Szállónk szerencsére jó helyen fekszik és könnyen megközelíthető. Távol a város nagy zajától. Már az mosolyra húzza reggel a vendégek száját, amikor madárcsicsergésre kelnek és a friss levegő pedig nyugtató hatással bír. Nincsenek ideges emberek, akik mind munkába igyekeznek, csak a nyugodt személyzet és a vendégek, akik szintén jól érzik magukat.
Szállónkban wellness részleg is van, ahol pezsgőfürdőzhetsz, szaunázhatsz és a masszázst is igénybe veheted. Teljesen megújulva fogod magad érezni családoddal, barátaiddal vagy ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, akár egyedül is!

A lelki egyensúly fontos, mert kihat a magánéletünkre és munkahelyünkön is hamar érezni lehet majd, ha valami nincs rendben.

Ha már nagyon kimerültél és úgy érzed nem bírod tovább vagy csak egy kis feltöltődésre, környezetváltozásra van szükséged, akkor ne habozz vágj bele és élvezd a pihenést!

Gyere el Te is kastélyszállónkba, és töltsd nálunk pihenésed! További információkat honlapunkon kaphatsz vagy látogass el Facebook oldalunkra!