Home / Esküvőszervezés / A legjobb esküvői bevonuló zenék 2019-re vagy bármikorra
A legjobb esküvői bevonuló zenék 2019-re vagy bármikorra

A legjobb esküvői bevonuló zenék 2019-re vagy bármikorra

szirakadmin szirakadmin november 28, 2018 Esküvőszervezés

Amennyiben van közös dalotok, talán könnyebb helyzetben vagytok a bevonuló zene kiválasztásakor, de ez sem biztos. A bevonuló zene meghatározza az egész esküvő hangulatát, úgyhogy érdemes alaposan átgondolni. Szeretnénk segíteni, ezért összegyűjtöttünk 5 dalt, amiket érdemes megfontolni, de vigyázz, az egész napos dúdolás esélye megnő a dalok meghallgatásával. Reméljük megtalálod az igazit!:)

5. Kiss from a rose

A Batman Forever betétdala elsőre érdekes választásnak tűnik, de érdekesség, hogy keringőre is tökéletes a dallama, úgyhogy az első közös tánchoz is különleges opció. Mi azárt válogattuk be ide, mert nem tartozik az elcsépelt bevonuló zenék közé. A kliptől azért érdemes eltekinteni, bár egy DC Comics rajongót talán még ez sem zavar, de szerintünk jobb csukott szemmel meghallgatni.

4. River flows in you

A vámpíros könyvek rajongói számára ismerős lehet a következő, gyönyörű dal, ami a szó szoros értelmében nem is dal, csak egy csodálatos zongorajáték. Megható, mégis van lendülete, ráadásul egy élet-halálra szóló szerelmi story kapcsolódik hozzá. Mi több kellene még? Egyszerű, letisztult, elegáns és épp úgy illik egy bálterembe, mint egy szabadtéri helyszínre. Igazi jolly joker.

3. Your song

Ha 2010 környékén szenvedtél szerelmi bánatban vagy épp akkor jöttetek össze a pároddal, akkor bizonyára te is hullattál (öröm)könnyeket erre a dalra. Megható, kedves kis szerzemény, amit a ’90-es években születettek szinte biztosan ismernek, hiszen a megjelenésekor voltak tizen- vagy húsz évesek, így bizonyára fűződik hozzá különleges élmény.

2. Today was a fairytale

Amennyiben kicsit dinamikusabban szeretnéd megközelíteni az oltárt, Taylor Swift romantikus dalát neked találták ki. Igazi hercegnőnek érezheted majd magad, amint a herceged felé lépkedsz és a násznép romantikus hangulatba való süllyedése is biztosított lesz. Kinti és benti esküvőhöz is illik, ráadásul vidámabb csengésű, mint az eddigiek, úgyhogy talán a sírás is megspórolható, vagyis fent marad a sminked. Persze, ha ez cél…:)

1. La vie en rose

Végül pedig jöjjön a személyes kedvencünk, a szerelmes költemények alfája és omegája, ami számtalan nyelven került már feldolgozásra és mindenhogy csodálatos, de mi ebben a verzióban szeretjük a legjobban. Az előadásmód bájos és magával ragadó, nagyon romantikus, emlékezetes szerelmi vallomás, amire az 50. házassági évfordulón is jó lesz egyet lassúzni, hiszen kortalan alkotás. Zsepiket elő!

Tetszett a listánk? Oszd meg másokkal is!