Home / Természet és látnivalók / Így nyaralj a barátokkal! – Sziráki útikalauz cimboráknak
Így nyaralj a barátokkal! – Sziráki útikalauz cimboráknak

Így nyaralj a barátokkal! – Sziráki útikalauz cimboráknak

Ahogy telnek velünk az évek egyre inkább vágyunk tartalmas, értékes és pihentető nyaralásokra, a fesztiválokon már nem bírunk egy hetet végig mulatni alvás, fürdés, és ágy nélkül, és ez így van rendjén. De attól még, hogy benövőben van a fejünk lágya és már magasabbra tettük a lécet a kikapcsolódás terén, még nem kell lemondanunk az önfeledt szórakozásról. Lássuk csak, hogy mulat ma egy igényes harminc pluszos!

Nógrád megye és ékszerdoboza Szirák

Szirák az ország északi részének közepén, Nógrád megyének a délkeleti sarkában, a Bér patak völgyében, a Cserhát lábánál elterülő dombvidéken helyezkedik el. A község belterületén is – az előbbiek miatt – jelentős a szintkülönbség. Az idilli tájba a község lakóépületei harmonikusan illeszkednek. A három jellegzetes községképet alakító, a falu arculatát formáló épület a két templom (az egyik a község “feletti” dombon, a másik a település központjában) és a kastély. A község Pásztótól 24 km-re, a fővárostól 60 km-re fekszik.

62819643 - smiling happy young woman giving her friend a lift in her car in town, profile view through the open side window with sun flare

A nyugalom és a csend valódi szigete, ahol csak a ti hangotok törheti meg ezt a konstans harmóniát és ez egy cseppet sem baj, mert mind a helyiek, mind pedig a Kastély szívesen látja a jó kedvű fiatalokat. Ha úgy érzed kiszakadnál már a mókuskerékből és jó lenne végre valami nyugis helyen beszélgetni borozgatni, sziesztázni, netán kirándulni a haverokkal, keresve se találhattok jobb helyet. A Kastélyban kerékpár bérlésre is van lehetőség így akár nagyobb bicaj túrákkal is gazdagíthatjátok a hétvégi kikapcsolódást. A Szirákhoz tartozó Micsutka Tanyán lehetőségetek nyílik betekintést nyerni a sajt és háztáji ételek, élelmiszerek készítési eljárásaiba, finom ételek és italok bűvöletében ismerhettek meg egy autentikus tanyát, ahol az állattartás és a biogazdálkodás a napi rutin része. Mi ez ha nem a legjobb agykikapcs! Jó levegő, érdekes látnivalók! Emellett a gazdag természeti látnivaló is garantáltan kisimítja a túlhajszolt, városi idegeket!

Páratlan környezetben, finom borokkal

42310081 - group of friends enjoying drink at outdoor rooftop bar

A nógrádi borvidék két szentélye, Pásztó és Szendehely csak egy köpésre van Sziráktól itt csodálatos borokat kóstolhattok illetve számos helyi pince kínál borvacsorát és sajtkóstolót is a mennyei nedűk mellé. És ha nem lenne kedved kimozdulni a kastély fenséges étterméből azt sem teszitek rosszul hiszen a legnemesebb történelmi borvidékeinkről szemezgetett a ház sommelier-je, aki csodálatos borkínálattal vár házon belül benneteket. Nem beszélve a bőséges és díjnyertes vacsorákról, amit kötelező kipróbálnotok ha hozzánk jöttök.

A béke igazi otthona a Sziráki Kastély

Kényelmes szobáink, Deluxe lakosztályaink isteni wellness részlegünket imádni fogjátok. Ha van igazi kikapcsolódás, feltöltő pihenés, akkor higgyétek el, ez a legjobb! Nem beszélve arról, hogy számos aktív pihenésre és szórakozásra is van lehetőségetek házon belül.

Csak baráti társaságoknak!

És most van is számotokra egy rendkívül kedvező csomagajánlatunk, amely tele van gazdag élményekkel és amik mellé csak a fantázia szab határt, hogy még mit választotok. Az exkluzív és egyszeri csomaghoz, most hihetetlenül jó áron juthattok hozzá! Ne hagyjátok ki! Ajándékozzatok magatoknak minőségi kikapcsolódást, valódi élményeket és kulturált szórakozást! Megérdemeltek egy kis kalandot a hétköznapok sodrásában!

Mire vársz? Szedd össze a haverokat és irány Szirák! 

25133933853_910fc4ca89_b

Tudj meg még többet barátoknak szóló csomagajánlatunkról!

/ Baráti csomagajánlatunk 2019.12.31-ig érvényes. 2020.01.01-től kérjétek egyedi ajánlatunkat, vegyétek fel velünk a kapcsolatot! /