Home / Esküvőszervezés / Ez lesz az esküvői divat 2018-ban!
Ez lesz az esküvői divat 2018-ban!

Ez lesz az esküvői divat 2018-ban!

szirakadmin szirakadmin július 23, 2017 Esküvőszervezés

Még javában dübörög a 2017-es esküvői szezon, de a világ nagy tervezői már rég bemutatták a 2018-as menyasszonyi ruha divatot, így itthon is elkészültek már első jövőévi darabok.

Előző bejegyzésünkben a fátyoltrendeket vizsgáltuk meg, most a legújabb menyasszonyi ruha divatnak eredtünk a nyomába, amiről hamar ki is derült, nem is olyan új, legalábbis, a fazonokat tekint

ve nagyon is antik formák lesznek divatosak jövőre. Tombol a szecesszió és a húszas évek, a túlburjánzó csipkeromantika 2018-ban is divatos lesz, megjelennek a palástok, és amennyire divatos a túldíszített, épp olyan trendi lesz jövőre a nagyon natúr, egyszerű menyasszonyi ruha is.

Ezek a mai Gatsby lányok! Újra tombol a tomboló húszas a menyasszonyi trendekben, minden vintage darab őrülten divatos mostanság.

Gyakorlatilag bármi, ami csipkés és csipkemintás, nagyon divatos lesz a következő évben is

A kevesebb több! És milyen igaz ez! Nézzétek ezeket a csodás natúr ruhakölteményeket!

Minden menyasszony kicsit királylánynak szeretné érezni magát a nagy napon. 2018-ban az új őrület a menyasszonyi palást!

Valami kék! Ezúttal nem elrejtve, hanem a ruhákon látszik majd!

Csak a romantika! A lágy esésű hangsúlyos és persze romantikus darabok sem kopnak ki a dvatból, helyet kaptak a jövő év kollekcióiban is, hisz imádják az arák ezt a fazont.

Továbbra is trendik lesznek az egyenes fazonú esélyi ihlette menyasszonyi ruhák, csak ezúttal fátyol helyett palásttal.

Képek: pinterest.com, weddingforward.com