Home / Egészség, wellness / Év végi kikapcsolódás Szirákon
Év végi kikapcsolódás Szirákon

Év végi kikapcsolódás Szirákon

Az elkövetkezendő napok már a karácsonyi készülődésről fognak szólni, de két ünnep között lesz négy nap, amikor a kikapcsolódásé lehet a főszerep. Ha az Újévre szeretnél kipihent és felfrissült lenni, akkor most jó helyen jársz, hiszen Szirákon erre lehetőséged lesz!

Miután véget a Karácsony és a családi összejövetelek, lesz egy kis időd magadra. Már csak az a kérdés, hogy számodra mi az, ami pihentető? Egy biztos, erre a pár napra biztosan ki kell szakadnod a megszokott környezetedből, hogy ne azon gondolkodj, mit kell még megcsinálnod! Pakolj össze és irány a vidéki friss levegő!

A következőkben, hogy könnyebb legyen a választás bemutatunk néhány csomagot, amely segíteni fog abban, hogy hogyan kaphatsz erőre és kezdheted 2017-et kipihenten.

Wellness

A wellnessről tudjuk, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy újult erőre kapj. Ellazít testileg és lelkileg is. A decemberi rohanást a szervezet megsínyli. Megterhelő mindent elintézni ezalatt a pár hét alatt, bevásárlás, főzésre készülődés, új receptek kipróbálása, a család összeegyeztetése. 

Ezért biztosan kelleni fog pár nap, amikor nem te készíted a reggelit, ebédet és vacsorát. Nem kell takarítanod, csak lazulni és feltöltődni.

Itt minden fontos információt megtalálhatsz wellness csomagunkról.

Felejthetetlen ajándék

Az itt eltöltött idő, akár karácsonyi ajándék is lehet a párodnak! Lepd meg őt. Töltsétek ezt a kis időt kettesben és élvezzétek a nyugalmat. Az egyik legszebb meglepetés, hiszen gyertyafényes vacsorák várnak rátok meglepetéssel a szobátokban.

A Deluxe lakosztályok egyikében pihenhettek és tölthetitek el a romantikus éjszakáitokat.

Bővebb információt a csomagról itt találsz.

Szilveszter a Kastélyban

Ha szeretnéd az Újévet egy csodálatod környezetben tölteni, akkor szervezheted úgy a pár napodat, hogy még a Szilveszter is beleessen.

Főúri környezetben érhet az éjfél, azzal vagy azokkal akiket igazán szeretsz. Ez egy igazán különleges ajándék lehet, hiszen az új év első napja mindig fontos és ha ez egy ilyen csodálatos helyen ér az a következő évedre biztosan pozitív kihatással lesz. 

Érdeklődj Újévi ajánlatainkról, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Találd meg a számodra leginkább megfelelőbb csomagot és látogass el kastélyszállónkba egy hosszú hétvégére!