Home / Esküvőszervezés / Elvarázsolt pillantások – sminktippek esküvőre
Elvarázsolt pillantások – sminktippek esküvőre

Elvarázsolt pillantások – sminktippek esküvőre

szirakadmin szirakadmin november 21, 2016 Esküvőszervezés

Menyasszonykényt rengeteg döntést kell meghoznod, ugyanis a ruha és a haj után az egyik legfontosabb kérdés, a smink. Rengeteg ötletet láthatsz az interneten és sokakba beleszerethetsz, de nem mindegyik megfelelő az alkalomhoz! Ezért összegyűjtöttünk öt olyan lehetőséget, ami kiemeli a természetes szépségedet és azonnal igéző és csábos tekintetet varázsol neked.

A tökéletes smink illeszkedik a személyiségedhez és a választott ruhához, illetve hajhoz. Alkalomhoz illőnek kell lennie, hiszen nem nézhetsz ki úgy, mint egy bohóc, különben a  vőlegényed sem fog majd rád ismerni. A jó smink mindenekelőtt tartós és elkenődés nélkül fennmarad az arcodon. Elfedi a hibákat, kiemeli az előnyöket és nem kényelmetlen, ezt azért írtuk, mert, azok akik, nem szokták festeni magukat probléma lehet, ha lefedi valami a bőrüket.

Ezért visszafogottabb és kicsit erősebb ötleteket hoztunk neked!

1. Mélyítő vonal

Az egyik legklasszikusabb választás, hiszen kiemeli a szemedet és a szempilláidat. Több fajtáját is láthattad már, de mivel itt egy esküvőről van szó, ezért a szimpla egyenes vonalat most elfelejtheted, helyette jöhet a cicás hatás, amely a végén felfelé ívelő vonalával igéző tekintetet varázsol neked.

sminktippek1. 2.3.

Mindenképpen használj hozzá szempillaspirált, hogy dúsabbak legyenek a pillák vagy erre az alkalomra választhatsz műszempillát is!

2. Füstös szemek

Valószínűleg most előtted is ott van az igazi durva füstös szem fekete festékkel, de nem kell aggódnod! Ez egy másik alkalom, ezért egy lágy, visszafogottabb megoldást találtunk. Manapság egyre nagyobb divat ugyanis a különböző szolid színek alkalmazása. Kiemeli a tekinteted, hangsúlyt kapnak szemeid és mégsem lesz túl erős!

sminktippek1.2.3.

3. Hangsúlyos ajkak

Ha imádod a rúzsokat, akkor a Nagy Nap alkalmával sem kell lemondanod róluk! Természetesen kifestheted a szádat, de nagyon figyelned kell rá, hogy milyen árnyalatot választasz. Mi semmiképpen nem javasoljuk az erős vörös és piros színeket, hiszen a csók után a nyoma ott marad a férjeden, aki nem rád fog koncentrálni, hanem arra, hogy letörölje a foltot. Biztosan te sem szeretnéd, ha a képeken rúzsosan szerepelnétek mindketten.

sminktippek1.2.3.

Az ilyen esetekben mindenképpen a csókálló rúzsokat ajánljuk vagy a finomabb árnyalatokat. a természetes szájszínek, illetve a pasztell matt lehetőségek is rendelkezésedre állnak.

4. A barna az új fekete

Ahelyett, hogy fekete szemceruzát használnál vagy extra füstös szemeket szeretnél, gondolkodj el a barnán. A mogyoró vagy éppen csokoládé színek füstösen alkalmazva kihangsúlyozzák, a szemedet legyen az bármilyen színű. Természetes és visszafogott hatást eredményez, mégis látható lesz az eredménye.

sminktippek1. 2.

5. Gyöngyöző orca

A highlighter, kiemeli az arccsontodat, amely ha a nap úgy süt rád, akkor gyönyörű hatást kelthet. Az arcfény nagyon hatásos játékszer, hiszen formázhatod vele az arcodat, ha a megfelelő részekre kened fel, például vékonyíthatsz vagy kiemelheted az arcod azon pontjaid, amit hangsúlyosabbá tennél. Fényes hatásának hála sokkal alkalmibb lesz a sminked.

sminktippek1.2.

Reméljük, megtalálod a tökéletes sminket az esküvődre!

Ha egy igazán különleges esküvőt szeretnél, akkor gyere el kastélyunkba és hagyd, hogy elvarázsoljon a vidéki hangulat!