Workshop és tréning

Gondolkodj vidéken tiszta fejjel!

Workshop és tréning vagy továbbképzés szervezése esetén is ideális helyszín a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák. Az ilyen típusú, általában kisebb létszámmal operáló eseményeknél fontos a családias hangulat, hogy mindenki felszabadulhasson. Egyes termeink megteremtik a közösségi légkört, ezáltal otthont adnak a jó hangulatú eseményeknek. Természetesen az összes fontos részletre is figyelünk.

Hagyd, hogy a kastély hangulata elvarázsoljon!

workshop

Professzionális csapat

Szállónkban a munkatársaink a legjobb tudásukkal segítik majd, hogy az esemény akadálytalanul folyjon és semmi se zavarja az előadások menetét.

Eszközök

Minden olyan eszközzel rendelkezünk, amelyek szükségesek lehetnek a tréning során, de természetesen rugalmasan igazodunk az egyedi igényekhez is. A technikai feltételek adottak és megfelelnek a magas szintű elvárásoknak.

Tervezz velünk, és szervezd céged következő workshopját, tréningjét vagy továbbképzését kastélyunkban!

A workshop előadásainak és az interaktív játékoknak is van helye nálunk, hiszen konferenciatermeink biztosítják a teret a prezentációkhoz, míg a kertben kikapcsolódás várja a tréning résztvevőit a játékos feladatok között.

Választható termeink:

Terem megnevezése Terület U-alakos elrendezés Széksoros elrendezés Természetes fény Közvetlen kertkapcsolat
Díszterem 100 m2 55 100 x
Szalon 42 m2 20 35 x
Kistárgyaló 42 m2 20 35 x
Könyvtár 26 m2 10 20 x
Galéria 45 m2 20 40
Pinceborozó 35 m2 25 40 x x
Éttermi különterem 56 m2 30 40 x x
Étterem 60 m2 56 80
Kastély Csárda 48 m2 20 30

Ha bizonytalan lennél a helyiségek kiválasztásában, készségesen segítünk neked megtalálni a megfelelőt, hogy vendégeid kényelmesen és otthonosan érezzék magukat tanulás közben. Mindegyik teremnek megvan a maga akusztikája, berendezése, atmoszférája, ezért fontos, hogy előre egyeztessünk mindenben, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk neked.


workshop

Mit kínálunk még?

  • barátságos kiszolgálást
  • különböző nagyságú termeket igény szerint
  • igény szerinti bekészítéseket
  • segítséget a szervezésben

Workshopok esetében is érdemes élni a szabadtéri helyszínek adta lehetőséggel, hogy igazi élmény legyen a képzés. A rendezvényszervező csapat és a szálloda professzionális szolgáltatásai felejthetetlen élménnyé teszik a tréningeket, továbbképzéseket, hiszen a kikapcsolódási lehetőségek garantált feltöltődést biztosítanak a résztvevőknek.

Amennyiben többnaposra tervezed az eseményt, igényesen berendezett, hangulatos lakosztályaink, szobáink rendelkezésedre állnak!

Érdeklődj csomagajánlatainkról!

SIMPLE MEDIUM PROFESSIONAL
ÉTKEZTETÉS
reggeli
ebéd
vacsora X X
BEKÉSZÍTÉS SZÜNETEKRE
Alap bekészítés Kávé, tea, ásványvíz, üdítő, aprósütemény
Gyümölcs X
Szendvicsek X X
TERMEK
Díszterem
Szalon
Kistárgyaló
Könyvtár
TECHNIKAI ESZKÖZÖK
internet-csatlakozás
flip-chart tábla opcionális
projector opcionális
mobil vetítővászon opcionális
pin-wand tábla
DVD és CD lejátszó
videó kamera  ✓  ✓  ✓

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Workshop, tréning vagy céges csapatépítő? Tisztázzuk a jelentésüket!

Workshop, tréning, csapatépítő, ezek a céges rendezvények mind-mind előkelő helyet foglalnak el a vállalati életben. Gyakran előfordul az, hogy a három fogalmat, cselekményt összekeverik az emberek és azt hiszik egy csapatépítőre van szükségük, miközben a workshop, vagy tréning lenne a megoldás problémáikra és így vica-versa. Összegyűjtöttünk egy rövid összefoglalót, ami segíthet a rendezvény mivoltának meghatározásában. A jó hír az, hogy bármelyik mellett döntesz, mindenképp hasznos lesz a csapatnak, akiknek szánod, akár tudás, lojalitás szempontjából, és dönts tréning, workshop, csapatépítő mellett a kivitelezés terhét teljesen levesszük a válladról, így csak céljaidra kell fókuszálnod! 

Tovább

Hogyan lehet a csapatépítés vállalati stratégiád része?

Amennyiben azt veszed észre, hogy csapatod elvesztette energiája és motivációja egy részét, továbbá a munkamorál is csökkeni kezd, adunk pár tippet, hogyan tereld vissza kollégáid a motiváció útjára egy csapatépítési stratégia felállításával. Ha mindezt felismered, csak gratulálni tudunk, hiszen megtetted az első lépéseket a sikeres együttműködés és összhang helyreállítása felé vezető úton. 

Tovább