Csapatépítés

Szakadjatok ki a megszokott környezetetekből!

Számos oka lehet annak, ha egy vállalat csapatépítést szeretne szervezni. A megfelelő helyszín megtalálásának óriási jelentősége van, hiszen ezen is múlik, hogy sikerül-e a munkatársakból igazi, csapatot kovácsolni, akik bármilyen problémát meg tudnak oldani a későbbiekben. Töltsétek együtt a szabadidőtöket egy különleges helyen, távol a város zajától, festői környezetben, Szirákon. Az igazi átalakulás csak egy, a megszokottól távoli, nyugodt környezetben jöhet létre.

Építsetek vidéken egy ütős csapatot!

Kiegyensúlyozottság

A vidéki levegő a kollégákra is hatással lesz, mondhatni más szemmel látják majd a világot. Itt egyszerre találkoznak a történelmi barokk környezettel és a természet harmóniájával.

Gazdagodjon nálunk élményekkel a csapat!

csapatépítő

Csapatépítő programok:

Teleki-Degenfeld kastély titkai

Kincses játék, amit nem csak a felnőttek élveznek! A programban 4×4 fős csapatok vesznek részt. A feladat GPS segítségével megkeresni az elrejtett ládákat és megfejteni a bennük lévő feladatot, ami további információt nyújt a kastély titkának felderítéséhez.

Csapatépítő kisjátékfilm készítés

A Hétpróbások Produkció forgatókönyvírója eltűnt és félbehagyta egy film forgatókönyvét. Ezt kell befejezni kis csoportokban, majd leforgatni a történeteket, aztán megvágni, hogy az esti Oscar gálán be lehessen mutatni az összes filmet. Hogyan lehet egy nap alatt profi kisjátékfilmet csinálni? Ezt lehet kipróbálni a Wallace&Webb „Hétpróbások” filmkészítő csapatépítő programjának keretében.

Csapatépítő filmszinkron készítés

Néhány órás vidám, kreatív és szórakoztató programot keresnek a csapatuknak? Legyenek szinkronszínészek! Próbálják ki, hogyan hangzik egy híres film ha az ismert színészek a kollégák hangján szólalnak meg, és a történet is egészen más mint eredetileg volt. Garantálja mindezt a Wallace&Webb “Legyetek szinkronban!” filmszinkron készítő, csapatépítő programjában.

Micsutka tanya

A csapatoknak lehetőségük van a Szirák területén található Micsutka tanyán betekinteni a falusi gazdálkodás mindennapjaiba, a mezőgazdasági munka fázisokba. Segédkezhettek az állatok ellátásában, megismerkedhettek népi hagyományokkal. A nógrádi vidékre jellemző gazdálkodás feladatokba és készítményekbe kóstolhattok. Kipróbálhatjátok a szarvasmarhák gépi és kézi fejését, tejet, tejtermékeket ízlelhettek meg, baromfit vághattok. Lovagolhattok, kocsizhattok, hintózhattok, tojást gyűjthettek, kotlóst ültethettek, ludakat terelhettek, borjakat etethettek és itathattok.

csapatépítő

Retró parti

Elmaradhatatlan esti buli egy Retró parti keretében, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző zenét. Remek kikapcsolódás és nagyszerű zárása a napnak egy ilyen esemény.

Hollókői kirándulás

Aktív pihenésként pedig nem is tudunk jobbat ajánlani, mint egy hollókői kirándulást, ahol várjátékokkal és pálinkázással tarkítva tölthetitek a szabadidőtöket. Ehhez idegenvezetőt tudunk ajánlani és ha szeretnétek további programokkal is bővíthetitek a napot.

Kastély csárda

Ha esetleg a rossz idő miatt meghiúsulnának a kültéri programok, a Kastély kertjéből a Csárdába helyezhetjük át a helyszínt. Nem kell attól tartanod, hogy a benti programok kevésbé lesznek érdekesek, mert rengeteg ötlettel lehet színesíteni azokat. Lehetőségetek van privát összejövetelekre is.

Csapatépítő bográcsozás

A csapatépítő bográcsozás nagyszerű lehetőség a közösség összekovácsolásához. Ilyenkor két vagy akár három ételt is elkészíthettek.

Grill parti

A Kastély Csárda kertje a legalkalmasabb hely egy grill parti megtartásához, mert ideális helyszín egy kötetlen hangulatú estéhez. Pácolt húsok, faszénen grillezett zöldségek és friss saláták kerülnek az asztalra, a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

Sütögetés

A nyársalás felidézi gyerekkorunk nyári estéit. A tűz körül ülve mindig sokkal meghittebb a hangulat, hiszen könnyebben nyílnak meg az emberek egy ilyen alkalom során.

csapatépítő

Esős időben

A Kastély Csárdán kívül a Játékterem is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. Kipróbálhatjátok az automata tekepályát, a biliárdot, dartsot, tájfun asztalt, asztali focit. A csapatépítés kiváló eszközei ezek a játékok.

csapatépítő

Borkóstoló

Borozónkban igény esetén hangulatos borkóstolót szervezünk három féle bor bemutatásával, pogácsával és szódavízzel.

Pálinkatúra

Magyar szokás szerint nem maradhat el a különleges ízekkel tarkított pálinkakóstolás sem. Kóstolj, hogy megjöjjön az étvágyad! Kis- és nagy pálinkatúrát ajánlunk. A nagyban hat féle pálinkát kóstolhattok, burgonyás lángossal, illetve feta sajtos kiflivel és szódavízzel tálalva.

Wellness

Nálunk minden ötlet megvalósítására van lehetőség. A csapatépítő programokon kívül a szálló adta lehetőségeket is ki tudják használni a hozzánk érkező csoportok. Vendégeink birtokba vehetik a Sonya Wellness Health & Beauty Központunkat is. Aki aktív pihenésre vágyik, nálunk arra is van lehetőség, hogy a sportokat kedvelők megtalálják a számukra ideális programot.

A csapatépítés végén mindenkinek jól jön egy kis lazulás! A Sonya Health & Beauty Wellness részleg várja a relaxálni vágyókat, akik különböző masszázs típusok és kozmetikai kezelések közül választhatnak!

csapatépítő

 

csapatépítő

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást kapni, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Workshop, tréning vagy céges csapatépítő? Tisztázzuk a jelentésüket!

Workshop, tréning, csapatépítő, ezek a céges rendezvények mind-mind előkelő helyet foglalnak el a vállalati életben. Gyakran előfordul az, hogy a három fogalmat, cselekményt összekeverik az emberek és azt hiszik egy csapatépítőre van szükségük, miközben a workshop, vagy tréning lenne a megoldás problémáikra és így vica-versa. Összegyűjtöttünk egy rövid összefoglalót, ami segíthet a rendezvény mivoltának meghatározásában. A jó hír az, hogy bármelyik mellett döntesz, mindenképp hasznos lesz a csapatnak, akiknek szánod, akár tudás, lojalitás szempontjából, és dönts tréning, workshop, csapatépítő mellett a kivitelezés terhét teljesen levesszük a válladról, így csak céljaidra kell fókuszálnod! 

Tovább

Hogyan lehet a csapatépítés vállalati stratégiád része?

Amennyiben azt veszed észre, hogy csapatod elvesztette energiája és motivációja egy részét, továbbá a munkamorál is csökkeni kezd, adunk pár tippet, hogyan tereld vissza kollégáid a motiváció útjára egy csapatépítési stratégia felállításával. Ha mindezt felismered, csak gratulálni tudunk, hiszen megtetted az első lépéseket a sikeres együttműködés és összhang helyreállítása felé vezető úton. 

Tovább