Home / Esküvőszervezés / 5 érv amivel megnyugtathatsz egy ideges vőlegényt
5 érv amivel megnyugtathatsz egy ideges vőlegényt

5 érv amivel megnyugtathatsz egy ideges vőlegényt

szirakadmin szirakadmin április 21, 2017 Esküvőszervezés

Ahogy közeledik az esküvő napja, gyakran a legvagányabb férj jelöltnek is inába száll a bátorsága és a legkeményebb macsó is iszonyúan elkezd majrézni. Mit tehet ilyenkor egy jó tanú, testvér, haver vagy apa, észérvekkel megnyugtatja a vőlegényt. Öt pontban összeszedtük mit mondj akkor,amikor pánikol a vőlegény. Örömapák, testvérek, cimborák és vőfélyek, na meg persze majrézó vőlegények kötelező olvasmány következik. 

  1. Haver, innen már nincs visszaút. És különben is, miért kellene, hogy legyen? Most kezdődik életed legtartalmasabb része! Gondolj csak azokra az elkeseredett kocsmagőzös éjszakákra, amikor arra gondoltál, hogy vajon merre lehet az igazi, az az egy nő, akivel le akarod élni az életed!? Hát most itt van, és halálosan szeret téged és arra vár, hogy összekösd vele az életed! Menj vedd el feleségül és semmitől se félj! A házasság nehéz dolog, de rendkívül menő is! A menyasszonykád varázslatos, majd eleped annyira szeret téged, te is végre megtaláltad őt, és pontosan tudod, hogy nem találsz jobbat nála! Sosem leszel olyan teljes legbelül, mint ebben a szeretetben, szerelemben, amiben most élsz! Csak nézz a csodás szemeibe, gyönyörködj álomszép külsejében és éld meg a pillanatot, hogy te vagy a világ legszerencsésebb fickója! Ebben a pillanatban ez most ráadásul kétségtelenül így is van!
  2. IGEN, biztos, hogy jó döntést hoztál! Az ember hajlamos berezelni az “igen” előtt, még akkor is ha tényleg erre a pillanatra vár már évek óta. Az elköteleződés hivatalos formája – a házasság – akkor is nagy pszichés és emberi nyomás mindkét félnek, ha azt egyébként jól meggondoltuk. Jöjjön egy kis fordított pszichológia: Gondolj arra, milyen pokoli lenne, ha most fognád magad és lelépnél. Hoppon maradt összetört menyasszony, hoppon maradt násznép, tengernyi kérdés, fájdalom és problémazuhatag. Ezt te sem gondolod komolyan! Na gyerünk, kérdezd meg magadtól hangosan: Teljes szívből szeretem azt a nőt akit ma elakarok venni feleségül? Ha a válasz igen, akkor nyomás hozzá, vagy kapd elő a telefonodat és írd meg neki még mielőtt elkezdődne a szertartás! Öleld át és mondd el neki négyszemközt, hogy mennyire szereted őt! Most kezdődik életed legszebb napja és életed legizgalmasabb utazása!
  3. Igen, ez a legideálisabb pillanat/kor/élethelyzet a házasságra! Sosem lesz tökéletes kor/idő/hely/élethelyzet. Jól döntöttél, bátor gyerek vagy! Felelős és érett vagy. Nincs kérdés! Meddig akarnád húzni?
  4. Igen, ő is hozzád akar menni, nem, nem más férfiakat akar! Valószínűleg nincs szerelmesebb nő jelenleg a világon a leendő feleségednél. Tisztel, erősnek és szépnek lát, te vagy a szemeiben a szuperhős, a tökéletes, a világ királya! Jól jegyezd meg ezt a pillanatot, mert bizony ez múlandó! 🙂 Na de nyugi, nem ijesztgetni akarlak még pluszban..! De ma alighanem biztosan nem kell attól tartanod, hogy az asszonykád meghátrál, ha esetleg mégis, egy halom barátnő pusholja ezekben a percekben is, hogy hozzád menjen! Ha valamikor nem kell semmitől sem félned, az ez a nap!
  5. Semmi baj sincs azzal, hogy izgulsz vagy elérzékenyülsz! Mikor tennéd ezeket ha nem ma?! Különben is erre gyakorlatilag mindenki fel van készülve és a menyasszonyodnál biztosan nem parázol jobban! Mondom,  biztosan nem! 😉 Ezen a napon legálisan vagy esendő, pláne, hogy a leendő feleséged szemében így is, úgy is te magad vagy jelenleg a superman, aki egy életre elrabolja a szívét és megmenti őt a világ szörnyűségei elől. Szóval csak tessék bátran megélni az érzékeny pillanatokat is!