Vadászat

A vadászat kedvelőinek, vagy azt profi szinten űzőknek lehetőséget biztosítunk a sportág művelésére a Cserhát és Mátra területén. A környékbeli erdőkben rengeteg vad él, ennek köszönhetően megoldható a csoportos vadászat vagy a cserkelés is. A Bujákon található vadásztársaság terepén, mely Sziráktól mindössze 13 km-re található, nyugodtan vadászhat mindenki, aki engedéllyel rendelkezik. Amennyiben ehhez bármilyen információra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal.

vadászat

A napközbeni zsákmányejtés után pedig szeretettel várunk a vadászoknak kialakított éttermi részünkben, ahol megkóstolhatod finomabbnál finomabb ételeinket, hiszen egy hosszú és fárasztó nap után mindenkinek szüksége van egy kis energiára! A továbbiakban pedig igényelhetsz bor, illetve pálinka kóstolást is, így a sikeres vadászat után megünnepelheted az elejtett vadakat és tiszteleghetsz előttük!

A kastélyszállónk környékén hódolhatsz ennek a nemes sportnak és új helyszíneket ismerhetsz meg a vadregényes tájakon. A későbbiekben ezeket az élményeket senki sem veheti el tőled! Az itt töltött időd alatt igyekszünk mindent úgy alakítani, hogy minél könnyebben megoldható legyen, és ne kelljen amiatt aggódnod, hogy egy fáradt nap után azonnal kocsiba kell szállnod. A pihenés létfontosságú, tehát jó, ha legalább egy éjszakát nálunk töltesz. Nem fogod megbánni!

Galéria


Érdekel? Kérj árajánlatot!

* kötelező kitöltési mező

vadász

A vadász legjobb barátja: az agár

A legtöbb vadász számára fontos, hogy leghűségesebb társukkal, agarukkal együtt menjenek ki a terepre, aki nagy segítségnek számít a vadászat során.

Tovább
vadászati módszer

Vadászati módszer – kotorékozás

Mai bejegyzésünkben egy különleges vadászati módszer bemutatásra kerül előtérbe. Már korábbi cikkeinkben volt róla szó, hiszen lehetetlenség segítség nélkül vadászni, ha kisebb állatokra lövünk.

Tovább
újévi vadászat

Újévi vadászat – ismerd meg az erdőt

Az újévi vadászat fontos egy vadász életében, hiszen új célokat tűz ki maga elé és próbálja azokat teljesíteni. Felvetődik a kérdés, hogy vajon mik lehetnek egy cserkelő fogadalmai? Nos, a következő sorokból megtudhatod a válaszokat!

Tovább