×

Sütik kezelése

Sonya Wellness Health & Beauty részleg

A kastély parkjában található háromszintes épületben került kialakításra a Sonya Wellness Health & Beauty részleg. Az épület régen fogadóként szolgált.

A tökéletes kikapcsolódás élményét tapasztalhatod meg nálunk, hiszen nem csak felüdítő környezetben pihenheted ki a mindennapok fáradalmait, hanem hozzáértő segítséget is kapsz hozzá a wellness központunkban. Mindent úgy alakítottunk, hogy békét, nyugalmat sugározzon, hogy mikor belépsz, érezd, hogy elengedheted a gondjaidat. Célunk, hogy rátalálj a belső a harmóniára, ezért a csendes-óceáni és közép-keleti stílus együttesével a kastély ódonsága mellett egy külön világban érezheted magad. A központban Sonya Wellness lakosztály, Sonya Wellness Superior szoba és Wellness koktélbár is kialakításra került, hogy még teljesebb lehessen a pihenés.

A masszázsfajták közül kérheted bármelyiket és a stresszt azonnal elengedve, teljesen kicserélődsz majd! A tejfürdőnkben úgy érezheted magad, mint Kleopátra. Figyelünk arra, hogy vendégeink pihenésük alatt is egészségben legyenek. Használd a sókabin, ha szeretnéd, hogy tüdőd megtisztuljon a szmog nyomaitól!

A relaxációhoz választhatod a megszokott formákat, mint a pezsgőfürdő és az ellenáramoltató medence. A külön kialakított pihenőrészben, pedig két masszázs között (amelyek közül szabadon választhatsz) beszélgethetsz családtagjaiddal vagy egyszerűen csak élvezheted a nyugalmat, a csendet. A hölgyeknek kozmetikai kezelésekkel is kedveskedhetünk. Ezen igényt kérjük előre jelezni, hogy minden időben rendelkezésedre álljon!

Tudjuk, hogy vendégeink sokszor azért választják Szirák csodálatos helyszínét, mert megnyugtató a környezet, friss a levegő és nem kell a fárasztó hétköznapokkal foglalkozni. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy elengedheted a mindennapi problémákat és egy varázslatos helyen töltheted el azt a pár napot, amely feltölt energiával.

Hidd el, megújultan térsz majd haza!

Galéria

Árak

Masszázs

 • Svédmasszázs 50 perc 10 900 HUF /db

  A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Masszázsfogásai, a simítás, dörzsölés, ütögetés, gyúrás, váltott nyomástechnikák, vibrálás - által testünk élettani funkcióira gyakorol hatást.

 • Orosz-tibeti mézmasszázs 50 perc 12 900 HUF /db

  Az orosz - tibeti mézes masszázs nem egy hagyományos masszázs, mivel a kezelés során a masszőr nem alkalmazza a hagyományos gyúró, rezegtető, ütögető mozdulatokat. A masszázs során a méz jótékony hatásait használják fel a kézi vákuum masszázs technikájával. Ennek a kezelésnek több évszázados hagyománya van a kínai-tibeti gyógyászatban, és az orosz népi gyógyászatban. Fájdalomcsillapító hatással bír, leginkább reumatikus panaszok, izomgörcs, izomletapadás, nyak-váll és hátfájdalmak, ízületi problémák esetén, illetve ezen problémákat gyógyítja. Gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre és salaktalanításra is alkalmazzák. A mézben rejlő tápanyagok a bőrt megfiatalítják, feszesebbé teszik.

 • Nyirokmasszázs 50 perc 10 900 HUF /db

  A szervezet védekező rendszerének működését segíti. A szervezet nyirokproblémáját jelzik a bekeményedett nyirokcsomók, melyek a bekerülő kórokozókat, idegen- és méreganyagokat szűrnék ki. A masszázs során segítjük a nyirokutak áramlását, a reflexzónák masszázsa során egyfajta csökkenő és növekvő nyomásterápiát alkalmazva hatást gyakorolunk a bőrre, és a bőr alatti szövetekre, így fokozva a keringését.

 • Reflex masszázs 40 perc 9 900 HUF /db

  Alapja a bőrfelület, idegrendszeri pontok, zónák ingerlése által reflexhatás kiváltása a hozzátartozó szervekre, azok stimulálása. A reflexológia szerint 3 testrészen tükröződik az egész emberi szervezet, a fülön, a talpon és a kézen, így az egész szervezetre távolhatást lehet gyakorolni, az energiatorlódást és az energiahiányt egyensúlyba hozni. A betegség előfeltétele, hogy a szervezetben energiazavar lép. A reflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, tehát betegségmegelőző hatású. A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyokat, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését. Segíti a holisztikus szemlélet kialakulását, a test, a lélek, a szellem harmóniáját. Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre.

Kozmentikai arckezelések: Forever Sonya® Color Collection

 • Fiatalság virága 5 900 HUF /db

  A gyengéd arckezelés során a bőrt letisztítjuk Aloe Removerrel és Exfollating Cleanser-rel, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket Forever Aloe Scrub-bal. Az arcot áttöröljük Rehidrating Toner-rel majd egy intenzív hatású maszkkal kényeztetjük bőröd, melyet a csodálatos Facial Contour Mask Powder és Aktivátor keverékéből készítünk. Lemosás után a Firming Foundation Lotiont hasznájuk, mely egész napra hidratálja és táplálja bőrödet.

 • Harc a ráncok ellen 5 600 HUF /db

  Ez egy időmegállító arckezelés, melynek során alapos arctisztítás után Forever Alluring Eyes aktivátorral feltöltjük a szemkörnyék ráncait. Az arcra, nyakra egy átitatott maszkszövetet helyezünk, majd a speciális bőrfeszesítő masszázzsal nagyon hatékony eredményt érünk el.

 • A tenger varázsa 5 600 HUF /db

  Az arc letisztítását követően eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejteket és áttöröljük azt Rehidrating Toner-rel. Az arcra bőségesen felpakolunk a Forever Marine Mask-ból, mely a tenger energiáit és kincseit tölti a bőrbe.

 • Mélyhidratálás 5 900 HUF /db

  Összevegyítjük az Aloe Moistrurizing Lotion és az Alpha E Factor értékes alkotó elemeit, majd a keveréket alapos arc és nyak tisztítás után felvisszük bőrödre. Mindezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel. Masszírozással és kevés First-tel az utolsó cseppig a bőrbe juttatjuk e fantasztikus hidratáló-tápláló anyagot.

 • Vitalizáló bomba 5 900 HUF /db

  Arctisztítás és arcradírozás után bombaként fog hatni a bőrre, ha a Recovering Night Creme és az Alpha E Factor keverékét felvisszük az arcra, majd ezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel és a maradék krémet alaposan belemasszírozzuk.


Érdekel? Kérj árajánlatot!

* kötelező kitöltési mező

Szerencse, egészség, boldogság az új évben!

Eljött a 2020 is. Bizonyos babonákra már senki se emlékszik, de vannak amik újra és újra előkerülnek jeles ünnepek alkalmával. Nézzük most azokat az ételeket, amik szerencsét hoznak nem csak itthon, de a világ számos pontján. A szerencse az, amiből sosem elég!

Tovább

Karácsony! Honnan? Hová?

A karácsonyi hagyományok ÖRÖK hagyományok. Mindenki így van ezzel. Az emberben már kiskorában kialakul egy érzés, egy szokás, ahogyan karácsonykor ünnepel és ez megy tovább generációkon keresztül, személyek, külső hatások által ez mindig kicsit alakul, formálódik, de bizonyos elemei mindig változatlanok maradnak, akárcsak az örök értékek. Családonként eltérnek a szokások, családonként eltérnek a hangulatok, családonként eltérnek az ételek, de egy valami közös, hogy a hagyományok minden családban megtalálhatóak. 

Tovább

Maradjon el a szokásos karácsonyi pánik és stressz!

A december egyet jelent az ünnepi hangulattal, a karácsonyi készülődéssel, várakozással. Legtöbbünk elsejétől kezdve legalább egy karácsonyi dalt lejátszik a nap folyamán, de az elszántabbak már november elejétől kezdve megélik a különleges érzést. Valljuk be, ezen két típus mellett létezik az örök ünnep utálók köre is.

Tovább