×

Sütik kezelése

Sonya Wellness Health & Beauty részleg

A kastély parkjában található háromszintes épületben került kialakításra a Sonya Wellness Health & Beauty részleg. Az épület régen fogadóként szolgált.

A tökéletes kikapcsolódás élményét tapasztalhatod meg nálunk, hiszen nem csak felüdítő környezetben pihenheted ki a mindennapok fáradalmait, hanem hozzáértő segítséget is kapsz hozzá a wellness központunkban. Mindent úgy alakítottunk, hogy békét, nyugalmat sugározzon, hogy mikor belépsz, érezd, hogy elengedheted a gondjaidat. Célunk, hogy rátalálj a belső a harmóniára, ezért a csendes-óceáni és közép-keleti stílus együttesével a kastély ódonsága mellett egy külön világban érezheted magad. A központban Sonya Wellness lakosztály, Sonya Wellness Superior szoba és Wellness koktélbár is kialakításra került, hogy még teljesebb lehessen a pihenés.

A masszázsfajták közül kérheted bármelyiket és a stresszt azonnal elengedve, teljesen kicserélődsz majd! A tejfürdőnkben úgy érezheted magad, mint Kleopátra. Figyelünk arra, hogy vendégeink pihenésük alatt is egészségben legyenek. Használd a sókabin, ha szeretnéd, hogy tüdőd megtisztuljon a szmog nyomaitól!

A relaxációhoz választhatod a megszokott formákat, mint a pezsgőfürdő és az ellenáramoltató medence. A külön kialakított pihenőrészben, pedig két masszázs között (amelyek közül szabadon választhatsz) beszélgethetsz családtagjaiddal vagy egyszerűen csak élvezheted a nyugalmat, a csendet. A hölgyeknek kozmetikai kezelésekkel is kedveskedhetünk. Ezen igényt kérjük előre jelezni, hogy minden időben rendelkezésedre álljon!

Tudjuk, hogy vendégeink sokszor azért választják Szirák csodálatos helyszínét, mert megnyugtató a környezet, friss a levegő és nem kell a fárasztó hétköznapokkal foglalkozni. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy elengedheted a mindennapi problémákat és egy varázslatos helyen töltheted el azt a pár napot, amely feltölt energiával.

Hidd el, megújultan térsz majd haza!

Galéria

Árak

Masszázs

 • Svédmasszázs 50 perc 8 900 HUF /db

  A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Masszázsfogásai, a simítás, dörzsölés, ütögetés, gyúrás, váltott nyomástechnikák, vibrálás - által testünk élettani funkcióira gyakorol hatást.

 • Orosz-tibeti mézmasszázs 50 perc 10 900 HUF /db

  Az orosz - tibeti mézes masszázs nem egy hagyományos masszázs, mivel a kezelés során a masszőr nem alkalmazza a hagyományos gyúró, rezegtető, ütögető mozdulatokat. A masszázs során a méz jótékony hatásait használják fel a kézi vákuum masszázs technikájával. Ennek a kezelésnek több évszázados hagyománya van a kínai-tibeti gyógyászatban, és az orosz népi gyógyászatban. Fájdalomcsillapító hatással bír, leginkább reumatikus panaszok, izomgörcs, izomletapadás, nyak-váll és hátfájdalmak, ízületi problémák esetén, illetve ezen problémákat gyógyítja. Gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre és salaktalanításra is alkalmazzák. A mézben rejlő tápanyagok a bőrt megfiatalítják, feszesebbé teszik.

 • Nyirokmasszázs 50 perc 8 900 HUF /db

  A szervezet védekező rendszerének működését segíti. A szervezet nyirokproblémáját jelzik a bekeményedett nyirokcsomók, melyek a bekerülő kórokozókat, idegen- és méreganyagokat szűrnék ki. A masszázs során segítjük a nyirokutak áramlását, a reflexzónák masszázsa során egyfajta csökkenő és növekvő nyomásterápiát alkalmazva hatást gyakorolunk a bőrre, és a bőr alatti szövetekre, így fokozva a keringését.

 • Reflex masszázs 40 perc 7 900 HUF /db

  Alapja a bőrfelület, idegrendszeri pontok, zónák ingerlése által reflexhatás kiváltása a hozzátartozó szervekre, azok stimulálása. A reflexológia szerint 3 testrészen tükröződik az egész emberi szervezet, a fülön, a talpon és a kézen, így az egész szervezetre távolhatást lehet gyakorolni, az energiatorlódást és az energiahiányt egyensúlyba hozni. A betegség előfeltétele, hogy a szervezetben energiazavar lép. A reflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, tehát betegségmegelőző hatású. A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyokat, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését. Segíti a holisztikus szemlélet kialakulását, a test, a lélek, a szellem harmóniáját. Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre.

Kozmentikai arckezelések: Forever Sonya® Color Collection

 • Fiatalság virága 5 900 HUF /db

  A gyengéd arckezelés során a bőrt letisztítjuk Aloe Removerrel és Exfollating Cleanser-rel, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket Forever Aloe Scrub-bal. Az arcot áttöröljük Rehidrating Toner-rel majd egy intenzív hatású maszkkal kényeztetjük bőröd, melyet a csodálatos Facial Contour Mask Powder és Aktivátor keverékéből készítünk. Lemosás után a Firming Foundation Lotiont hasznájuk, mely egész napra hidratálja és táplálja bőrödet.

 • Harc a ráncok ellen 5 600 HUF /db

  Ez egy időmegállító arckezelés, melynek során alapos arctisztítás után Forever Alluring Eyes aktivátorral feltöltjük a szemkörnyék ráncait. Az arcra, nyakra egy átitatott maszkszövetet helyezünk, majd a speciális bőrfeszesítő masszázzsal nagyon hatékony eredményt érünk el.

 • A tenger varázsa 5 600 HUF /db

  Az arc letisztítását követően eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejteket és áttöröljük azt Rehidrating Toner-rel. Az arcra bőségesen felpakolunk a Forever Marine Mask-ból, mely a tenger energiáit és kincseit tölti a bőrbe.

 • Mélyhidratálás 5 900 HUF /db

  Összevegyítjük az Aloe Moistrurizing Lotion és az Alpha E Factor értékes alkotó elemeit, majd a keveréket alapos arc és nyak tisztítás után felvisszük bőrödre. Mindezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel. Masszírozással és kevés First-tel az utolsó cseppig a bőrbe juttatjuk e fantasztikus hidratáló-tápláló anyagot.

 • Vitalizáló bomba 5 900 HUF /db

  Arctisztítás és arcradírozás után bombaként fog hatni a bőrre, ha a Recovering Night Creme és az Alpha E Factor keverékét felvisszük az arcra, majd ezt lefedjük Aktivátorral átitatott maszkszövettel és a maradék krémet alaposan belemasszírozzuk.


Érdekel? Kérj árajánlatot!

* kötelező kitöltési mező

Csapat fejlődés folyamata, és a csapatépítés szerepe egyes fázisokban!

A folyamat, hogy egy csoportból csapattá váljanak munkatársaink és végigmenjenek a csapatfejlődés fázisain, kialakuljon egy összhang, csapatépítők segítségével felgyorsítható, hatékonyabbá tehető. Ismerkedési játékok segítik egymás megismerését, szerepjátékok teszik lehetővé a tapasztalati tanulást, konfliktus kezelést igénylő események a megegyezések megkötését segíthetik elő, továbbá a rossz munkahelyi hangulaton is változtathat, ha megteremti a csapatépítő által azt a bizalmi légkört, ahol nyíltan lehet fejlődni. 

Tovább