Wattay Borbála szoba

Superior szoba

A kategóriánk második lépcsőfokán a Superior szobák állnak, amelyeknek már a nevéből sejthetjük, hogy szintén exkluzív helyiségekről van szó, hiszen a szó azt jelenti, „felső”. A Deluxe lakosztályoknál kisebbek, de ugyanolyan korhűen berendezve és jól felszerelten várják a lakóikat. Szintén a kastély főépületében találhatóak és mindössze négy közül lehet választani. Berendezésük teljesen egyedi.

  • Kastély főépület
  • 33 m2
  • Ár: 36000 Ft / 2 fő / éj

Wattay Borbála szoba

Superior szoba

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

Királyfalvi Róth Tamás felesége Wattay Borbála volt, akivel együtt kezdték el a kastély renoválást. Nevét nem csak a szoba őrzi, hanem a bejárat fölötti gazdag szemöldökdísz is, melyen latinul olvasható a nevük és az újjáépítés befejezésének évszáma. Igazi különlegesség, hiszen ez az egyetlen forrás, hogy mikor kezdődhettek az átépítések. Évekkel később tűzvész sújtotta a kastélyt, utána újból megkezdődtek a renoválások. Borbála lánya, Johanna, Teleki József felesége lett. Így került az épület a Teleki család tulajdonába.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...