Teleki Pál szoba

Superior szoba

A kategóriánk második lépcsőfokán állnak szárnyépületi, Superior szobáink, hasonlóan a főépületi Superior szobákhoz. Már a nevéből sejthetjük, hogy szintén exkluzív helyiségekről van szó, hiszen a szó azt jelenti, „felső”. A főépületi, Deluxe lakosztályoknál kisebbek, de ugyanolyan korhűen berendezve és jól felszerelten várják a lakóikat. Berendezésük teljesen egyedi.

  • Kastély szárnyépület
  • 40 m2
  • Ár: 30500 Ft / 2 fő / éj

Teleki Pál szoba

Superior szoba

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

Nem hagyhattuk ki Teleki Pál grófot sem a szobák névadói közül, hiszen az egyik leghíresebb Teleki a családból. Rengeteg dolog köthető az ő nevéhez. Amellett, hogy nagy politikai karriert tudhat a magáénak, földrajztudósként is számon tartják. Nézetei miatt szembekerült a kormánnyal és menekülésre kényszerült. A szökéséhez a kastély falában levő járatot használta, hiszen gyorsan kellett cselekednie. Szerencséjére a főépületben a kapura néznek az ablakok, így idejében észrevette a veszélyt és volt ideje a menekülésre.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...