Rex lakosztály

Deluxe lakosztály

A legnépszerűbb szobáink közé tartoznak a Deluxe lakosztályok, melyek a kastély főépületében találhatóak. Mindössze négy szoba tartozik ebbe a kategóriába, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni őket. Igazi luxus berendezés antik módon, modern technikával felszerelve.

  • Kastély főépület
  • 61 m2
  • Ár: 47100 Ft / 2 fő / éj

Rex lakosztály

Deluxe lakosztály

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

A Rex lakosztály nevét a kastély jelenlegi tulajdonosáról, a Forever Resorts ügyvezetőjéről kapta. Egy kis különlegesség és észrevétel, hogy a rex latin eredetű szó, jelentése király. Véletlen egybeesés, hogy nem más, mint gróf Teleki Pál lakott ebben a szobában. A 21-es szoba összeköttetésben áll a 22-es szobával, ahol a grófné lakott. Egy titkos fal mögötti átjáró vezet a másik szobához, rossz nyelvek szerint pedig a gróf ezen keresztül fogadta a szeretőit. A szobában található vasajtót megőrizték eredeti formájában, bárki megcsodálhatja.
Teleki Pál hadilábon állt a kormánnyal a politikai nézetei miatt, ezért, amikor csendőrök jöttek, hogy elhurcolják, a titkos úton szökött meg üldözői elől. Érdekesség, hogy ezeket a titkos utakat még ma is lehetne használni, hiszen modernizáltuk őket és így nem kell gyertyákkal bevilágítva nekivágni az útnak!

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...