Johannita lakosztály

Deluxe lakosztály

A legnépszerűbb szobáink közé tartoznak a Deluxe lakosztályok, melyek a kastély főépületében találhatóak. Mindössze négy szoba tartozik ebbe a kategóriába, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni őket. Igazi luxus berendezés antik módon, modern technikával felszerelve.

  • Kastély főépület
  • 69 m2
  • Ár: 47100 Ft / 2 fő / éj

Johannita lakosztály

Deluxe lakosztály

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

A kastély korai történetéről nincsenek feljegyzések. Az első írásos emlék 1219-ből származik. Az okmányokban arról olvashatunk, hogy ezen a helyen egykor Johannita lovagok ispotálya állt. Egyes források azt állítják, hogy ők építették fel a kastély elődjét. A menedékhely egyfajta erődítményként működhetett, hiszen tudjuk, hogy a Johannita lovagok a keresztes háború kiemelkedő alakjai voltak. Részt vettek a szentföldi zarándoklatokban és hadjáratokban, majd visszatértek Magyarországra és itthon tevékenykedtek. Körülbelül 300 éven keresztül tartozott a fennhatóságuk alá a kastély alatt húzódó, részben feltáratlan pincerendszerrel együtt. A Johannita Lakosztály tiszteletadás a Rendnek.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...