Gregg lakosztály

Deluxe lakosztály

A legnépszerűbb szobáink közé tartoznak a Deluxe lakosztályok, melyek a kastély főépületében találhatóak. Mindössze négy szoba tartozik ebbe a kategóriába, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni őket. Igazi luxus berendezés antik módon, modern technikával felszerelve.

  • Kastély főépület
  • 40 m2
  • Ár: 47100 Ft / 2 fő / éj

Gregg lakosztály

Deluxe lakosztály

Napi szoba ár tartalmazza:

1 éjszaka szállás, bőséges büféreggeli, Sonya Health Beauty & Wellness Központ korlátlan használata, térítésmentes teniszpálya, szabadtéri sakk és lengőteke használat, fürdőköpeny használat, játszószoba, kültéri játszótér, Wattay-Teleki-Degenfeld kiállítás, korlátlan Wifi használat, díjmentes őrzött parkoló, áfa.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Szobatörténet

A 22-es lakosztály Rex Maughan fiának nevét viseli. A különlegesen berendezett szoba utal a régi kor stílusára és bár elsőre idegenkedhetsz tőle, pár pillanat múlva otthonosan fogod magadat érezni, amint leültél az egyik székbe! A titkos lépcső ide vezet a 21-es szobából, ami valljuk be, elég messze van, hiszen az egyik lakosztály a kastély egyik végében található, a másik pedig a másikban. Régen a házaspár nem aludt közös szobában, ezért volt a nagy távolság. A lakosztály több helyiségből áll, mert a nemesi családok tagjainak külön hálószobájuk és egy nappali szobájuk volt, ahol fogadták a vendégeiket. A Gregg lakosztály kényelmes és nagy teret biztosít a párok számára.

 
szabad
foglalt

További lakosztályok és szobák

Fedezd fel a kastélyt! - Főépület, 1. emelet

főépület
1. emelet
főépület
2. emelet
északi
szárnyépület
déli
szárnyépület
Sonya
wellness

Dégenfeld Lajos szoba

lakosztály

A kastély főépületében fekvő, 43 m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett...