Fakultativ programok

Rengeteg lehetőség közül választhatsz attól függően, hogy milyen időre számíthattok. Eső esetén sem kell kétségbeesni, hiszen erre is van megoldásunk és biztosan nem fogtok unatkozni! Melyik áll hozzátok közelebb? Az aktív program vagy inkább a pihentető? Válasszatok a fakultatív programok közül és élvezzétek a vidéki friss levegőt!

Teleki-Degenfeld kastély titkai

Kincses játék, amit nem csak a felnőttek élveznek! A programban 4×4 fős csapatok vesznek részt. A feladat GPS segítségével megkeresni az elrejtett ládákat és megfejteni a bennük lévő feladatot, ami további információt nyújt a kastély titkának felderítéséhez.

Geocaching

A kastély titkaihoz hasonlóan itt is a hangsúly a közös szórakozáson van, mert rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodhat mindenki. A Geocaching egy interneten futó játék, amelynek során a regisztrált játékosok által elrejtett ládákat kell megkeresni. Ennek során túrabotokkal és GPS-szel felszerelve együtt indul a csoport az általunk elrejtett ládák felkutatására, amelyekben ajándék található. Az esemény a www.geocaching.hu oldalon olvasható szabályok alapján kerül megrendezésre.

nordic

Micsutka tanya

A csapatoknak lehetőségük van a Szirák területén található Micsutka tanyán betekinteni a falusi gazdálkodás mindennapjaiba, a mezőgazdasági munka fázisokba. Segédkezhettek az állatok ellátásában, megismerkedhettek népi hagyományokkal. A nógrádi vidékre jellemző gazdálkodás feladatokba és készítményekbe kóstolhattok. Kipróbálhatjátok a szarvasmarhák gépi és kézi fejését, tejet, tejtermékeket ízlelhettek meg, baromfit vághattok. Lovagolhattok, kocsizhattok, hintózhattok, tojást gyűjthettek, kotlóst ültethettek, ludakat terelhettek, borjakat etethettek és itathattok.

tanya

Retró parti

Elmaradhatatlan esti buli egy Retró parti keretében, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző zenét. Remek kikapcsolódás és nagyszerű zárása a napnak egy ilyen esemény.

retro

Hollókői kirándulás

Aktív pihenésként pedig nem is tudunk jobbat ajánlani, mint egy hollókői kirándulást, ahol várjátékokkal és pálinkázással tarkítva tölthetitek a szabadidőtöket. Ehhez idegenvezetőt tudunk ajánlani és ha szeretnétek további programokkal is bővíthetitek a napot.

Nálunk minden ötlet megvalósítására van lehetőség. A csapatépítő programokon kívül a szálló adta lehetőségeket is ki tudják használni a hozzánk érkező csoportok. Vendégeink részt vehetnek pihentető masszázsokon és kozmetikai kezeléseken, birtokba vehetik a Sonya Wellness Health & Beauty Központunkat is. Aki aktív pihenésre vágyik, nálunk arra is van lehetőség, hogy a sportokat kedvelők megtalálják a számukra ideális programot.

Kastély csárda

Ha esetleg a rossz idő miatt meghiúsulnának a kültéri programok, a Kastély kertjéből a Csárdába helyezhetjük át a helyszínt. Nem kell attól tartanod, hogy a benti programok kevésbé lesznek érdekesek, mert rengeteg ötlettel lehet színesíteni azokat. Lehetőségetek van privát összejövetelekre is.

Csapatépítő bográcsozás

A csapatépítő bográcsozás nagyszerű lehetőség a közösség összekovácsolásához. Ilyenkor két vagy akár három ételt is elkészíthettek.

csarda

Grillparty

A Kastély Csárda kertje a legalkalmasabb hely egy grill parti megtartásához, mert ideális helyszín egy kötetlen hangulatú estéhez. Pácolt húsok, faszénen grillezett zöldségek és friss saláták kerülnek az asztalra, a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

bor

Sütögetés

A nyársalás felidézi gyerekkorunk nyári estéit. A tűz körül ülve mindig sokkal meghittebb a hangulat, hiszen könnyebben nyílnak meg az emberek egy ilyen alkalom során.

Esős időben

A Kastély Csárdán kívül a Játékterem is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. Kipróbálhatjátok az automata tekepályát, a biliárdot, dartsot, tájfun asztalt, asztali focit. A csapatépítés kiváló eszközei ezek a játékok.

Borkóstoló

Borozónkban igény esetén hangulatos borkóstolót szervezünk három féle bor bemutatásával, pogácsával és szódavízzel.

Pálinkatúra

Magyar szokás szerint nem maradhat el a különleges ízekkel tarkított pálinkakóstolás sem. Kóstolj, hogy megjöjjön az étvágyad! Kis- és nagy pálinkatúrát ajánlunk. A nagyban hat féle pálinkát kóstolhattok, burgonyás lángossal, illetve feta sajtos kiflivel és szódavízzel tálalva.

Koktélparti

A társaság mindig örül, ha olyan extra meglepetések kerülnek elő, mint a koktélparti, ahol mindenki kedvére rendelhet a színes, finom italokból. Három órás esti program.

koktel

Wellness

A csapatépítés végén mindenkinek jól jön egy kis lazulás! A Sonya Health & Beauty Wellness részleg várja a relaxálni vágyókat, akik különböző masszázs típusok és kozmetikai kezelések közül választhatnak!

A bambusz felhasználásával készült Wellness részlegünkön főként a csendes-óceáni jelleg dominál az épület belső kialakításában. Ehhez a stílushoz kapcsolódnak szolgáltatásaink is. A testi és lelki felüdülést garantáljuk, teljesen ellazulhat mindenki, akit a hosszú hétköznapok kifárasztottak. Az épületben ellenáramoltatóval felszerelt medencék, forró szauna, pezsgőfürdő és sókamra, valamint frissítő-, gyógyító-, fogyasztó-, nyirok- és talpmasszázs is található. Amennyiben a fodrászat, manikűr, pedikűr és a masszázs kényeztető szolgáltatásokat is igénylitek, előzetes beegyeztetés után állunk rendelkezésetekre.

csapatépítő

Masszázs ajánlatunk két masszőrrel

  • Frissítő, lazító, aromás svéd masszázs
  • Indiai fejmasszázs
  • Talpmasszázs
  • Fogyasztó, cellulitis masszázs

A programok mind egyedi élményt nyújtanak, így a csapat közösségé formálódhat. Rengeteg lehetőség van, amit a szállónkban kipróbálhattok. Az időjárás viszontagságaitól sem kell tartani, mert jó és rossz idő esetén is számos program közül választhattok. Mindig rendelkezésre állunk vésztervvel, annak érdekében, hogy egyik csoport se érezze úgy, hogy kimarad valamiből.

Mit jelentenek a virágok? Beszélj a nyelvükön!

A tavasz magával hozza a természet feléledését. Reggel madárcsicsergésre kelünk, napsütésre, a virágok kibontják szirmaikat, zöldbe borul a világ. Az egyik legjobb érzés, mikor hazaérünk és otthon is egy szép virágcsokor vár minket, mindig ott illatozik az asztalon és az esetleges melankolikus pillanatban elég rápillantani, megszagolni és egyből átjárja lelkünket a tavasz érzése. 

Tovább

Tavaszi egészségmegőrzés

Itt a tavasz, ami az évnek az a pontja, amikor a szürke hétköznapokat végre egy kicsit magunk mögött hagyhatjuk. Az idei tavaszt kicsit másképp indítjuk, ezért is fontos az, hogy egészséges életet éljünk és adjunk egy kis erősítést az immunrendszerünknek, hiszen úgy a tavasz gondtalan és fitt lehet.

Tovább

Tavasz várás!

Közeleg a március, ami a tavasz kezdetét is jelenti. A természet kirügyezik, friss, zöld színt vesz fel, a virágok elkezdik bontogatni szirmaikat és a kisállatok előbújnak téri rejtekükről. A tavasz csodájával a tavaszi népszokások is felidéződnek. Nézzük, miket tartogat a március!

Tovább