esküvői nyíltnap

Esküvői nyíltnap Szirákon!

Mindenki tudja, mennyi munkával és nehézséggel jár egy esküvő megszervezése. Meg kell találni az esküvő tökéletes helyszínét, ki kell választani a ceremónia és a lakodalom stílusát, témáját, a legmegfelelőbb zenekart, el kell dönteni, milyen menüsorból választhassanak a vendégek. Mindennek kifogástalannak kell lennie, hogy mindenki jól érezhesse magát! Ebben adunk egy kis segítséget 2016 decemberében, esküvői nyílt napunkon, amelynek keretein belül megismerkedhettek a kastéllyal és az összes lehetőséggel, amely Rátok vár, ha minket választotok!

Senki számára sem ismeretlen, hogy a menyasszony már kislány kora óta a nagy napot tervezgeti, és igyekszik megvalósítani az álmaiban elképzelt koncepciót. Régi hagyomány, hogy a menyasszonynak az esküvőn kell valami régi, valami új, valami, ami kék színű és valami, ami kölcsön van. Bár ezek apróságok a ceremónia szempontjából, mégis fontos részeit képezik a hagyománynak. Régi a kastély, amely megőrizte az antik kor különleges pillanatait, új a közös élet kezdete, amelybe együtt lép a pár, kék a tökéletes égbolt, ahova a közös remények szállhatnak fel, kölcsönként pedig személyzetünk szaktudását tudjuk adni, mely az egész este folyamán rendelkezésetekre áll majd.

Kastélyunkban akár kültéri, akár beltéri esküvőre vágytok, mindkettő megvalósítható. Amennyiben a kültéri szertartás mellett döntötök, kastélyunk 8 hektáros kertjében, a szabad ég alatt, madárcsicsergés közepette mondhatjátok ki a boldogító igent. A beltéri esküvők esetében pedig rendezvénytermeink nyújtanak nagyszerű helyszínt a ceremóniának és az utána következő mulatságnak is.

Nálunk nincs lehetetlen kérés!

Esküvőtök szervezése során felmerül a témaválasztás kérdése is. A tévhitekkel ellentétben a kastélyban nem csak a modern felfogású esküvőknek van helye, hanem a hagyományos típusnak is. Különböző stílusok közül is választhatnak párjaink a nagy nappal kapcsolatban.
• RUSZTIKUS STÍLUS
• MEDITERR??N HANGULAT
• HAGYOM??NYOS LAGZI
• ROMANTIKUS LAKODALOM

A zenekar tekintetében fontos, hogy mindenki számára élvezhető zenei stílus képviseltesse magát, amely a témaválasztástól függően változhat is. Lehet akár élőzene, vagy DJ is a lakodalomban, ahogy a jegyespár kívánja.

Nálunk mindenre van lehetőség!

Minden egyéni igényre és kérésre odafigyelünk, hogy a lehető legjobb estét biztosíthassuk az ifjú pár és családja, barátaik számára. Abban az esetben, ha valaki a nyíltnapon lefoglalja esküvőjének időpontját, további 10% kedvezményt biztosítunk az esküvő költségeiből.

Gyere el nyíltnapunkra, és kóstolj bele abba, milyen lenne, ha Nálunk tartanád meg életed egyik legmeghatározóbb és legcsodálatosabb napját! Várunk szeretettel Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban (Szirák, Petőfi u. 26.) 2016 decemberében! A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Amennyiben nem szeretnél egyedül dönteni a fontos kérdésekben, hozd el párod, anyukád, barátnőid, és hozzátok meg a döntést közösen!

További részletek és jelentkezés az alábbi honlapon lehetséges!

Hozzászólások