Esküvői nyílt nap

Hagyd, hogy elvarázsoljon a helyszín!

Biztosan Te is úgy gondolod, hogy az esküvők egyik legfontosabb tényezője maga az esküvői helyszín. Éppen ezért szeretnénk a segítségedre lenni és nyílt napjaink alkalmával megismertetni veled a sziráki kastélyszálló adta lehetőségeket!

Te tudod már hol lesz az esküvőd?

Ha a válaszod nem, akkor mi segíthetünk. Célunk hogy, olyan eseményeket hozzunk létre, amelyektől a pároknak is sokkal könnyebb dolguk lesz, ugyanis megismerik a helyet és azt is, hogy pontosan hogyan kell kinézni egy profi, lélegzetelállító esküvőnek. Minden egyes apró részletre kitérünk, ami fontos lehet a Nagy Napon, hiszen nem is gondolnád, hogy ennyire részletesen kell megtervezni egy ilyen alkalmat, pedig az esküvőnél a legkisebb rész is számít! Nekünk már nagy gyakorlatunk van benne, ránk bátran támaszkodhatsz.

Az esküvői nyílt nap alkalmával:

  • az ifjú párokat welcome drinkkel köszöntjük
  • körbevezetjük őket a kastélyban
  • megismerhetik a rejtett lehetőségeket
  • kóstolót adunk az általunk összeállított menükből
  • segítünk megtalálni a tökéletes frizurát és sminket
  • zenekari bemutató

Kültéri vagy polgári szertartást szeretnél?

Nálunk mindkettőnek van helye és ezeket meg is mutatjuk, hogy tudd, hol a legalkalmasabb megtartani őket. Mindegy, hogy kellemes vagy hideg az időjárás, tudunk alternatívát nyújtani, hiszen a kastélyon belül és a birtok külső területein is le tudjuk bonyolítani a szertartásokat.

Lakodalom a faluban

A vidéki esküvők egyre népszerűbbek, hiszen a város zajától elszakadva sokkal bensőségesebb élményben lehet részetek, és ez nem csak azokra igaz, akik hagyományos lagzit tartanának, hanem azokra a párokra is, akiknek egyedi tervük van az esküvőt illetően.

Válassz zenekart vagy Dj-t mindkettő megállja a helyét a kastélyban és a vendégek is élvezni fogják a nagy teret a táncparketten! A másik fő szempont a szórakozás mellett minden esküvőn az étel! Kastélyunk éttermében a legjobb szakácsok dolgoznak és tudományukat díjakkal is jutalmazták, tehát nyugodtan hátradőlhetsz, mert nem kell aggódnod a minőség miatt! Csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd az esküvőre szánt menüsort.

Az eszem-iszom-dínom-dánom után pedig mindenkinek szüksége van a pihenésre a hazautazás előtt, szerencsére szállónkban rengeteg lakosztály és szoba közül lehet választani, így a vendégseregnek is lesz hol kipihennie az izgalmakat!

Gyere el és ismerd meg álmaid esküvői helyszínét!

Ha szeretnél bővebb tájékoztatást, akkor írj nekünk és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

menyasszonyi divat 2017

Csipke csipke hátán! Ez a menyasszonyi divat 2017-ben! – Esküvői ruha trendek idén nyáron és ősszel!

Minden korszaknak megvan a maga jellegzetes menyasszonyi ruha divatja, nincs ez idén sem másképp, és […]

Tovább
Névtelen terv (4)

Ilyen egy ínyenc húsmentes lagzi – bemutatkozik a vega, vegán esküvő

  A vega vagy vegán esküvő hallatára bizonyára sokan meglepődnek, hiszen ez a napjainkban nagyon […]

Tovább
Névtelen terv (3)

Szemet gyönyörködtető esküvői csokor trendek 2017-ben

Kevés olyan virág van, ami ne mutatna jól az esküvői csokorban, és a színek tekintetében […]

Tovább