Esküvő a kastélyban

Tartsd nálunk életed Nagy Napját!

Kislány korod óta álmod az esküvő a kastélyban? Nem elérhetetlen, hiszen a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, Szirákon az egyik legalkalmasabb helyszín egy tökéletes esküvőhöz! Ha szeretnél egy hatalmas lagzit, sok rokonnal vagy inkább romantikus, családiasabb hangulatot teremtenél meg, akkor itt a megfelelő pillanat!

Tudjuk, hogy rengeteg kérdés fogalmazódhat meg benned az esküvővel kapcsolatban, ezért egy kis támogatást nyújtunk, hogy segítsünk eligazodni a lehetőségek kavalkádjában! A kastélyban mindenre van lehetőséged, az ötletek tárháza végtelen! A szervezéstől, a ceremónián át a másnapi utazásig, mindenben segítségedre leszünk! 

Esküvői helyszín? Mondj igent!

Szállónk különlegessége a helyszínben rejlik, ugyanis nálunk bármilyen elképzelés megvalósítható. Legyen kint vagy bent, számunkra nincs akadály! Kimondhatod a boldogító igent kertünkben, vagy akár a kastély falain belül is!

A kertet igényeid szerint díszítjük, és odafigyelünk minden apró részletre, ha a ceremónia utáni étkezést szintén a kertbe tervezed, rossz idő esetén sem kell lemondanod az álmodról, ugyanis lehetőség van sátrak felállítására is! Bent az épületben pedig az ódon falak között akár modern hatást is kelthetsz, hiszen egyre nagyobb divatnak örvend az ellentétek összehangolása.

esküvői helyszín

Közös életetek első pillanatai

Örök hűséget fogadni egymásnak óriási lépés, ezért igyekszünk, hogy minden tökéletes legyen, hiszen a hagyomány szerint ez meghatározza majd közös jövőtöket. Ez egy olyan nap lesz, amire mindig emlékezni fogsz.

Lakodalom a faluban

Mi más jutna először eszedbe a lakodalom hallatán, mint az eszem-iszom, dínom-dánom? A magyar szokásokat nem lehet elkerülni, és nem is érdemes. Éttermünkben a legfinomabb ételek várják a vendégeiteket az előre egyeztetett menüsorral, mert a násznép elégedettsége is meghatározó az esküvő hangulata szempontjából! Nálunk ráadásul a második leggyakoribb problémára is van megoldás: a meghívottak elszállásolására. A lagzi után a vendégeknek nem kell útra kelniük, szobáinkban nyugodt körülmények között pihenhetnek a lakodalom után, akár több napig is.

esküvői helyszín

Az igazi lagzi hangulat

Sokaknak okoz fejtörést a megfelelő zene kiválasztása, hiszen mindenkinek más és más az ízlése, de nálunk választhatsz DJ-t vagy zenekart is, mindkettő megállja a helyét a kastélyban, a vendégsereg pedig biztosan jól mulat majd! Sokszor mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ez nem csak a párkapcsolatok nagy részénél van így, hanem a divatban és az élet különböző területein is. Miért ne lehetne egy letisztult, modern stílusú esküvőd egy rusztikus kastélyban távol a város zajától?

Ismerkedjetek meg a kastéllyal és a rejtett lehetőségekkel, amelyek elsőre talán fel sem tűnnek!


Kell ennél több a csodálatos esküvői helyszínhez? Kérj árajánlatot és felvesszük veled a kapcsolatot!

* kötelező kitöltési mező

Esküvői tradíciók és eredetük

Manapság egyre gyakoribbak a különleges, egyedi esküvők. Mindenki igyekszik a Nagy Napot saját maga képére formálni, hogy az minél jobban kifejezze a pár értékeit, ízlésvilágát és személyiségét. Megeshet, hogy a világ legegyedibb esküvőjét rakja össze az ember, azonban még így sem feledkezhetünk meg az elengedhetetlen esküvői szokásokról. Melyek ezek?

Tovább