vadász

A vadász legjobb barátja: az agár

A legtöbb vadász számára fontos, hogy leghűségesebb társukkal, agarukkal együtt menjenek ki a terepre, aki nagy segítségnek számít a vadászat során.

vadászati módszer

Vadászati módszer – kotorékozás

Mai bejegyzésünkben egy különleges vadászati módszer bemutatásra kerül előtérbe. Már korábbi cikkeinkben volt róla szó, hiszen lehetetlenség segítség nélkül vadászni, ha kisebb állatokra lövünk.

újévi vadászat

Újévi vadászat – ismerd meg az erdőt

Az újévi vadászat fontos egy vadász életében, hiszen új célokat tűz ki maga elé és próbálja azokat teljesíteni. Felvetődik a kérdés, hogy vajon mik lehetnek egy cserkelő fogadalmai? Nos, a következő sorokból megtudhatod a válaszokat!

görények a vadászatban

Görények a vadászatban

A kicsiny, de annál inkább harcosabb fajtát már régóta vetik be a terepen. A görények a vadászatban már időszámításunk előtt is nagyon elterjedtek.

trófeák

Trófeák a vadászatban

A vadászatban az elsődleges cél a zsákmány megszerzése, a trófeák begyűjtése. Kifigyelni és elkapni az állatot. A cél sokszor szentesíti az eszközt. Kérdés, hogy mi történik az elejtett állattal a későbbiekben?

cserkelés

Erdei vadászat: cserkelés a nagyobb zsákmányért

Azok, akik kezdő vadásznak minősülnek, biztosan szeretnek ellátogatni új és még számukra ismeretlen helyekre, hogy az ottani erdőt és annak lakóit jobban megismerjék. A cserkelés pedig pont ebben segít, hogy minél otthonosabban mozoghass a terepen.